Boozt fortsætter med at udvide verdens største AutoStore-robotlager

Verdens største AutoStore-anlæg, beliggende hos Boozt i Ängelholm i Sverige, øger nu kapaciteten yderligere. Element Logic står bag udvidelsen.

Boozt er en førende og hurtigvoksende teknologivirksomhed, som sælger mode online.

Koncernen genererede en nettoomsætning på 3,4 mia. SEK i 2019 og råder over de største AutoStore-faciliteter til dato i hele verden med 380.000 kasser og 384 robotter. Med den kommende udvidelse øges kapaciteten i et første trin med yderligere 130.000 kasseplaceringer, 50.000 kasser og 30 robotter.

– Vi er meget glade for at fortsætte vores automatisering og udvikling med Element Logic og AutoStore. I udvidelsesfasen har vi stadig en oppetid på 99,7% – og 90 % af leverancerne når kunden inden for 1-2 dage efter bestilling, siger CSCO hos Boozt, Lars Lindgaard.

Intensivt samarbejde

Siden partnerskabet mellem Boozt og Element Logic startede i 2017, har samarbejdet mellem virksomhederne udviklet sig, og det er blevet stærkere og stærkere. Den kommende udvidelse indleder fase 4 – med andre ord vil modul 4 af verdens største AutoStore nu begynde.

I takt med at markedet for e-handel vokser, har løsninger fra AutoStore og Element Logic hjulpet Boozt med at opnå præcision, hurtig leveringer og produktivitetsgevinster. Element Logics fokus er at levere rentable lagerløsninger til sine kunder – ofte på hårdt pressede tidsplaner.

– Verdens største AutoStore-installation er stadig verdens største. E-handel vokser fortsat hurtigt, og Boozt er bestemt på forkant med udviklingen med en høj grad af dag-til-dag levering. Fleksibiliteten, skalerbarheden og effektiviteten, der kendetegner AutoStore, vil give Boozt en fortsat overlegen konkurrencefordel på markedet fremover, siger Thomas Karlsson, administrerende direktør for Element Logic Sverige.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om optimering af dit lager?

Så kontakt os for mere information