3PL-virksomheden DSV investerer i AutoStore-robotlager

DSV samler hovedkontor, terminal og lager i en ny bygning i Vestby, Norge, hvor automatisering er i højsædet. Et AutoStore-robotlager vil stå for håndteringen af mindre varer og den stigende efterspørgsel inden for e-handel.

DSV er en global aktør inden for transport og logistik med tilstedeværelse i mere end 90 lande og omkring 60.000 ansatte over hele verden. Takket være et internationalt netværk og mange års erfaring kan DSV levere alle former for transport- og logistikløsninger.

3PL-virksomheden DSV investerer i AutoStore-robotlager. Med denne investering i AutoStore-robotlageret tager DSV et betydeligt skridt i forhold til at strømline sine eksisterende kunder samt lette den voksende efterspørgsel inden for e-handel.

Et fleksibelt og smart system

Robotlageret blev taget i brug i begyndelsen af september 2020, og i dag huser det 28.000 AutoStore-kasser, 9 robotter og 3 karruselporte. DSV ønskede et system, der var fleksibelt, smart og let kunne skaleres i overensstemmelse med slutkundernes behov.

Læs mere om AutoStore-investeringen her (på engelsk).

Verdens største robotlager til 3PL står i Kolding

Her kan du desuden læse mere om det robotlager, som Element Logic har leveret til speditørvirksomheden Prime Cargo i Kolding. Der er tale om verdens hidtil største AutoStore-anlæg til tredjepartslogistik.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Vil du vide mere om lageroptimering med robotter?

Kontakt os her