3PL-virksomheden DSV investerer i AutoStore-robotlager

DSV samler hovedkontor, terminal og lager i en ny bygning i Vestby, Norge, hvor automatisering er i højsædet. Et AutoStore-robotlager vil stå for håndteringen af mindre varer og den stigende efterspørgsel inden for e-handel.

DSV er en global aktør inden for transport og logistik med tilstedeværelse i mere end 90 lande og omkring 60.000 ansatte over hele verden. Takket være et internationalt netværk og mange års erfaring kan DSV levere alle former for transport- og logistikløsninger.

Med investeringen i AutoStore tager DSV et betydeligt skridt i forhold til at strømline sine eksisterende kunder samt lette den voksende efterspørgsel inden for e-handel.

Et fleksibelt og smart system

Robotlageret blev taget i brug i begyndelsen af september 2020, og i dag huser det 28.000 AutoStore-kasser, 9 robotter og 3 karruselporte. DSV ønskede et system, der var fleksibelt, smart og let kunne skaleres i overensstemmelse med slutkundernes behov.

Læs mere om AutoStore-investeringen her (på engelsk).

Verdens største robotlager til 3PL står i Kolding

Her kan du desuden læse mere om det robotlager, som Element Logic har leveret til speditørvirksomheden Prime Cargo i Kolding. Der er tale om verdens hidtil største AutoStore-anlæg til tredjepartslogistik.

Vil du vide mere om lageroptimering med robotter?

Kontakt os her