Husk at deltage i Commerce Excellence 2021

Den 3. november 2021 afholdes konferencen Commerce Excellence 2021 i Aarhus. Konferencen fokuserer på IT-infrastruktur, logistik og omnichannel-strategi. Hør en stribe af inspirerende oplæg, og mød first-movers fra detailhandlen og førende leverandører.

Bliv klogere på automatisering, IT og intern logistik, når Element Logic sammen med en række andre partnere inviterer til heldagskonferencen Commerce Excellence 2021 den 3. november i Turbinehallen i Aarhus.

Deltager du i Commerce Excellence 2021, kan du møde en række first-movers fra både B2C og B2B-segmentet, som vil dele ud af de erfaringer og udfordringer, de har haft med bl.a. IT-infrastruktur, logistik og Omnichannel-strategi.

Commerce Excellence henvender sig således til beslutningstagere på ledelsesniveau i store og mellemstore B2B- eller B2C-virksomheder.

Oplæg fra Lars Løkke, Matas, Rema 1000 og Søstrene Grene

En af oplægsholderne på konferencen er Danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, som vil give et indblik i sine mange år i dansk politik og sætte ord på, hvad der har drevet ham i sin politiske virke og frem til, hvor han er i dag.

Andre oplægsholdere tæller blandt andre logistikdirektørerne Brian Gøbel Poulsen fra Matas og Ole Thomsen fra Rema 1000 samt CEO ved Søstrene Grene, Mikkel Grene.

Derudover kan du møde leverandører og systemintegratorer som Element Logic – verdens førende AutoStore-leverandør.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Læs mere om Commerce Excellence 2021

Køb billet her

Læs mere