Optimering af materialeflow til AutoStore

Hos Element Logic hjælper vi kunderne med at gennemføre deres ordrer. For at skabe løsninger, der er rentable og bæredygtige, er vores fleksible processer til håndtering af materialeflow afgørende.


Kontakt os i dag for at høre mere

Materialeflowshåndtering omfatter bevægelse, beskyttelse, opbevaring, materialekontrol og bortskaffelse. Hvert trin, som materialerne har på deres rejse gennem dit automatiserede varelager, er optimeret i forhold til de automatiske processer i AutoStore – hvilket sikrer effektivitet, forudsigelighed og et trygt arbejdsmiljø.

Element Logics lagerautomatisering er omdrejningspunktet for AutoStore og er derfor tilpasset hertil. Vi samarbejder med de bedst egnede leverandører af den nødvendige hardware og den eksterne teknologi på hvert marked og specialbygger den ud fra dine behov. Håndteringen af materialeflow er et kerneelement i end-to-end-løsningen for at optimere den indgående og udgående varestrøm.

"Vores fleksible tilgang til håndtering af materialeflow tilføjer værdi til kundernes AutoStore-oplevelse. Hvert systemdesign er optimeret for at sikre, at kunden får mest muligt ud af løsningen."

— Michael Kawalier, Managing Director Sales, Element Logic Germany

Sådan skabes et pålideligt og effektivt workflow

Typiske løsninger indebærer transportbånd for at optimere varestrømmen fra levering til AutoStore og fra AutoStore-plukporten til transportområdet. Alt afhængigt af installationsomfanget kan den samlede løsning omfatte emballeringsmaskiner til kartoner eller poser, automatiske kartonerektorer, etiketteringsmaskiner, sorteringssystemer til udgående ordrer og intern distribution på lageret.

Materialeflowshåndtering via transportbånd, emballering- og sorteringssystemer er det næste automatiseringsniveau. Kombineret med AutoStore og eManager skaber disse processer en pålidelig og effektiv arbejdsgang, som din virksomhed kan vokse med.

Vil du læse mere om materialeflowshåndtering og AutoStore – leveret af Element Logic?

Kontakt os i dag